Onze diensten


Buitenschilderwerk
Met goed schilderwerk gaat uw houtwerk langer mee. Het niet tijdig schilderen van uw pand kan leiden tot gebreken in de verf. Denk hierbij aan bladders, blazen en scheurvorming in de verf. Uiteindelijk leiden deze gebreken tot schades van de ondergrond, ook wel houtrot genoemd. Het bijhouden van het schilderwerk aan uw pand of woning is dus erg belangrijk!

Binnenschilderwerk
Het binnenschilderwerk beperkt zich niet alleen tot het verfraaien van uw interieur, maar ook ter bescherming van uw kozijnen. Goed afgedekte kieren en gaten behoren wel degelijk bij het goed onderhouden van uw pand; want binnen staat in verbindingen met buiten. Wij gaan zorgvuldig te werk, dekken alles af en ruimen iedere dag onze spullen op zodat u zo min mogelijk last ondervindt van de werkzaamheden.

Onderhoud van uw monumentale pand
Bij monumentaal schilderwerk spreken we over regulier (huis)schilderwerk binnen of buiten. Het kan gaan om onderhoud of restauratie van uw bestaande schilderwerk. Of het nu gaat om een beschermd rijksmonument of een gemeentelijk monument, behoud gaat altijd boven vernieuwen. Dit geldt zeker ook voor schilderwerk. U kunt ervan uitgaan dat wij het unieke verhaal en de monumentale waarden van uw pand in acht nemen.

Reparatie
Reparaties aan uw houtwerk dienen vakkundig te worden gedaan. Wij repareren uw hout met de nieuwste 2-componenten vulmiddelen. Ook openstaande verbindingen kunnen door middel van open frezen en flexibel afdichten weer jaren waterdicht blijven. Indien nodig vervangen wij ook delen of zelfs complete ramen, deuren of kozijnen. Ook voor het plaatsen van glas kunt u bij ons terecht.

Wandafwerking
Mooi afgewerkte wanden en plafonds geven direct een strakke en sfeervolle uitstraling aan de ruimte. Wanden zijn enorm sfeerbepalend. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten wandafwerking: muurverf, kalk- en krijtverf, (glasvlies-, foto-, patroon-, en standaardbehang).

Muurverf
De keuze van de kleur, glansgraad en verfsoort zijn bepalend voor de uitstraling en sfeer van de ruimte. Naargelang uw wensen is er in elke glansgraad en kleur een specifiek product toe te passen. Bovendien heeft elke muurverf specifieke eigenschappen zoals schrobvastheid, dekking, schimmelbestendigheid of isolerend. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Behang
Glasvliesbehang, fotobehang, patroonbehang… wij behangen uw muur professioneel met als resultaat een mooie strakke wand! Bij elke techniek is er een scala aan mogelijkheden. Wij adviseren u graag welk type behang het beste bij de ruimte past. Hierbij wordt rekening gehouden met de ruimte, het doel van de ruimte en natuurlijk uw wensen.

Winterschilder
Indien het schilderwerk wordt uitgevoerd in de periode van november tot en met eind maart profiteert u van de “winterschilderkorting”. Profiteer van deze regeling en neem vrijblijvend contact op over de voorwaarden.

 

 

Firet Schilderwerken, hèt adres voor vakmanschap!

 

een greep uit onze projecten

Copyright© Firet Schilderwerken / M 06-148 49 847 / T 010 - 592 22 19

gerealiseerd door Kiem Online

Firet Schilderwerken